Vive Le Voyage

3 hotspots in Praag #2

hotspots in praag

Eerder schreef ik al een blog over drie hotspots in Praag. Dit waren Eska, Café~Café en Mistral.  Maar er zijn nog meer leuke hotpots in deze Tsjechische stad, namelijk Sisters, Druhej Breh en Nase Maso. Zo kun je de mooie bezienswaardigheden van Praag afwisselen met een lekker hapje en drankje.

1. Sisters

Kleurrijke belegde toasts verwelkomen je als je Sisters binnenstapt. Een vitrine ligt vol met toasts in de kleuren rood, roze, groen en geel. Gedecoreerd met fijne eetbare details. Denk aan toast met bietenspread met geitenkaas, haring met wasabimayonaise, feta met chili, garnalen met dragonmayonaise en ei met waterkers.

hotspots in praag

Bij Sisters heb je minder last van keuzestress. Je hoeft namelijk niet één broodje te kiezen. Nee, je kan drie of vier verschillende toasts kiezen.

hotspots in praag

Adres: Dlouhá 727/39, 110 00 Praha 1-Staré Město

2. Druhej Breh

Druhej Breh is één van de hotspots in Praag waarvoor je even moet zoeken. Het ligt net buiten het centrum, aan de rand van de wijk Mala Strana. Het interieur is een combinatie van zelfgemaakte meubels en Ikea meubels, maar dat maakt het er niet minder gezellig om. Hier komen namelijk de locals van Praag. Klaar voor een Tsjechische lunch?

hotspots in praag

Adres: Vodní 586/17, 150 00 Praha 5-Smíchov

3. Nase Maso

Nase Maso is niet zomaar een slager. Het is de beste van Praag en daarmee één van de hotspots in Praag. Je kan er namelijk ook een broodje met een biertje nuttigen. De kans is groot dat je even lekker knus moet wachten, want het is altijd druk in de kleine zaak van Nase Maso. De slager ligt in het centrum, naast Sisters.

Adres: Dlouhá 39, 110 00 Praha 1-Staré Město

Aan welke hotspot zou jij graag een bezoek brengen? Of staat één van jouw favoriete hotspots in Praag er niet tussen? Wij zijn benieuwd!

Vroeger waren een reisdagboek en een fijne pen mijn twee beste vrienden op reis. Tegenwoordig is dat mijn laptop. Om de mooiste herinneringen niet te vergeten en om deze te delen met anderen. Ik heb al wat reisverhalen mogen schrijven, maar er staat nog meer op mijn bucket list, omdat de wereld zo mooi is en zoveel onontdekte plekken heeft waar ik enorm van geniet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.