Vive Le Voyage

3 weken Vietnam: Ninh Binh

3 weken Vietnam: Ninh Binh - Trang An

Ninh Binh, een plattelandsplaatsje gelegen op een kleine 100 kilometer ten zuiden van Hanoi. De stad zelf stelt niet veel voor, maar de omgeving is er prachtig. Tussen de vlakke rijstvelden steken hoge karstgebergten omhoog en via het water gaan de meest prachtige landschappen aan je voorbij. Zo wordt de omgeving rondom Tam Coc en Trang An ook wel het inlandse Halong Bay genoemd.

Voor mij was de omgeving rondom Ninh Binh een van de meest prachtige plekken die ik tijdens mijn reis in Vietnam gezien heb. Vanuit Cat Ba Island zijn we naar dit gebied vertrokken. We sliepen in het Kinh Do Hotel waar we meteen vriendelijk ontvangen werden met thee en bananen. De huiseigenaar is zó aardig en behulpzaam, het voelde echt als thuiskomen. Vervolgens zijn we de volgende dag samen met een privé chauffeur de omgeving gaan verkennen.

Fotoreportage van Ninh Binh in Vietnam

Trang An

Trang An

Trang An

Trang An

Kong Island Filmset

Kong Island Filmset

Ninh Binh

Ninh Binh

Trang An

Trang An

Waterbuffels

Waterbuffels

Meer lezen over mijn drieweekse reis door Vietnam? Ik geef je ook graag tips over Sapa, Halong Bay & Cat Ba Island, Hoi An en My Son.

Student toerisme aan de NHTV in Breda. Mensen inspireren met de mooiste onbekende plekjes op de wereld. Niet volgen, maar ontdekken. De wereld is mooi, het leven is kort. Let's go!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.