Vive Le Voyage

4 food-spots in Brugge

Enkele weken terug was ik voor een dagje in Brugge. Naast het bewonderen van deze prachtige en schattige stad is het ontdekken van leuke eettentjes voor mij als foodie ook een must. Graag laat ik je 4 food-spots in Brugge zien.

Vero Caffè

Voor een lekker bakje koffie begon ik m’n dag bij Vero Caffè. Een huiselijk koffietentje met goede koffie (voor velen de beste koffie in de stad) en de mooiste bakcreaties. Houd je niet zo van koffie, bestel een homemade lemonade of ice tea, een feestje om te proeven.

De Vlaamsche Pot

Wil je de typisch Belgische keuken proeven? Ga dan naar De Vlaamsche Pot. Hier proef je de lekkerste stoofpot met verse frietjes en een heerlijk Belgisch biertje. De inrichting van het restaurant is over de top en ontzettend gezellig.
de-vlaamsche-pot

Sanseveria

Voor een lekkere lunch ga je naar Bagelsalon Sanseveria. Een vintage huiskamer met verse bagels, salades, quiches en zoetigheden. Wil je zo’n heerlijke bagel proeven? Zorg dan dat je op tijd bent want Sanseveria is populair en zit zo vol.

Ellis Gourmet Burger

Ik sloot mijn dag af met een heerlijke burger bij Ellis Gourmet Burger. Wat zijn dat ontzettend goede burgers! Verse producten, een goed stuk vlees en een mooie prijs. Sla ook zeker de uienringen en frietjes niet over. Voor vegetariërs is er tevens voldoende keuze. Ellis Gourmet Burger is te vinden in steeds meer steden zoals Antwerpen, Parijs, Breda, Amsterdam en Rotterdam.

ellis-gourmet-burger

Laat je me weten wat jouw favoriete food-spots zijn in Brugge?

Student aan het NHTV in Breda. Gepassioneerd in reizen, bloggen, creativiteit en fotografie, maar ook vooral goed in luieren, terrassen en Netflixen. Gek op authenticiteit en nieuwsgierig naar alles. Ik blijf me verbazen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.