Vive Le Voyage

Australia: I’m on my way! Laat de voorpret maar beginnen

Dromen zijn er om waar te maken. Dit is een uitspraak die minimaal een keer per dag over mijn tong heen rolt. Er zit voor mij dus niets anders op: een enkeltje boeken naar Australië om daar als backpacker het land te gaan ontdekken. Als schrijver wil ik dit met de rest van de wereld gaan delen. So here I am !

Enkele uren geleden heb ik op de knop boeken gedrukt. Het enkeltje Australië is binnen, de reis is een feit. 8 September verlaat ik dit kikkerlandje om op avontuur te gaan aan de andere kant van de wereld. Laat de voorpret maar beginnen! Via deze blog neem ik jullie mee in alles wat ik nog moet regelen voor vertrek, de reis in Australië en (hopelijk) Nieuw Zeeland, de must seens, en al het andere dat me elke dag weer opnieuw gaat inspireren.

Laat mijn verhalen een inspiratiebron zijn om niet te aarzelen. Want een ding is zeker: waar een wil is…

Not all those who wander are lost

Renske

Vive le Voyage is een blog over reizen, in de breedste zin des woords. Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips, locaties, apps en travel gear.

4 Comments

 1. Daphne | www.foodandflipflops.com

  27 juli 2015 at 11:23

  Wow wat stoer zeg, dat je lekker naar Australie gaat. Gelijk heb je, enjoy every minute of it!
  Hopelijk kun je ook nog “even” naar Nieuw Zeeland, zekers te weten prachtig daar. Ik heb genoeg tips maar die hoor je daar ook wel! En teveel plannen is niet gezellig. Veel plezier met de voorpret. x Daphne

  • Renske Mennen

   30 juli 2015 at 09:44

   Thanks Daphne! Ik ga mijn uiterste best doen om elke minuut te genieten, maar gok dat dat wel goed gaat komen! ;) En inderdaad, ik plan niet teveel zodat het avontuur alleen nog maar groter en vrijer is. Ik heb er zin in! Thanks! xo Renske

 2. Lotte - scratchingmymap

  3 augustus 2015 at 22:46

  He wat spannend! Leuk dat je je ticket geboekt heb en hopelijk heb je dan ook binnenkort dat visum in the pocket. Ik ben in februari twee weken in Australië geweest en dat vraagt voor meer! Ik zeker je avonturen volgen :-)

  • Renske Mennen

   17 augustus 2015 at 06:43

   Hi Lotte, excuses voor deze late reactie! En heel erg bedankt voor je berichtje. Leuk! :) Het visum is inmiddels in the pocket, dus nu kan niets me meer weerhouden. Gaaf dat je er al geweest bent. Hopelijk inspireren mijn avonturen je om nóg liever en sneller weer terug te gaan naar Australië!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.