Vive Le Voyage

Dinner in the Sky, een culinair hoogtepunt voor op je bucketlist

lunch

Van Parijs tot aan Las Vegas en van Antwerpen tot aan Dubai. Het spectaculaire culinaire evenement Dinner in the Sky is nu naast tientallen andere steden wereldwijd ook in Nederland actief! Hoewel een klein groepje mensen deze culinaire ervaring al eerder mocht opdoen tijdens de Tilburgse kermis, is het sinds de lancering van vrijdag 18 augustus 2017 bij kasteel de Wittenburg in Wassenaar nu ook in Nederland mogelijk om op vijftig meter hoogte te dineren (of lunchen). Met het decor van het kasteel op de achtergrond en een adembenemend uitzicht over de Haagse regio zal chefkok Marc Smeets je verrassen met een aantal heerlijke gerechten. Letterlijk een culinair hoogtepunt en onvergetelijke ervaring!

dinnerinthesky

Kasteel de Wittenburg

Kasteel de Wittenburg is al jaren lang het ontvangstcentrum voor veel Nederlandse bedrijven. Het kasteel ligt in een bosrijke omgeving op een aantal kilometers van het centrum van Den Haag. De prachtige tuin en terras, de historische sfeer en hoffelijke service maken het een prachtige locatie voor evenementen, feesten, vergaderingen, recepties en veel meer. Er is daarnaast ruime parkeergelegenheid en er zijn luxe hotelkamers aanwezig.

dinnerinthesky

Arrangementen

Er zijn 3 verschillende soorten arrangementen te boeken bij Dinner in the Sky: de lunch, het diner en de high wine. Dit laatste mag tevens ook een high tea, high beer of andere gewenste vorm zijn. Als particulier betaal je per stoel €250,- voor een diner of een lunch. Voor een high-wine arrangement betaal je €125,-. Ook is er een mogelijkheid om de hele tafel, waaraan 22 personen plaats kunnen nemen, te reserveren. De arrangementen zijn inclusief valet parking, ontvangst met champagne, bijpassend wijnarrangement en afterdrinks.
Reserveren kan online via dinnerintheskynederland.nl en telefonisch via 085-0663642.

Bedrijven en particulieren

Zowel bedrijven als particulieren kunnen nu de culinaire ontdekkingsreis op grote hoogte gaan meemaken. Naast dat je bijvoorbeeld romantisch zou kunnen dineren met je partner biedt Dinner in the Sky ook een prachtige kans om personeel of relaties te verassen met deze bijzondere culinaire ervaring. “Dinner in the Sky is uitermate geschikt als marketing tool voor bedrijven. Volledige branding, exclusiviteit en een diversiteit aan maatwerk concepten. Vergadering in the Sky, training in the Sky, introductie in the Sky, concert in the Sky, wij denken graag met u mee voor een passende invulling.” (DinnerintheSkynederland.nl)

Is het veilig?

Als gast word je met gordel veilig vastgezet in een comfortabele stoel, alsof je in een achtbaan stapt. Ook gaat er iemand van de veiligheidsdienst mee de lucht in. “Dinner in the Sky is ontworpen en gebouwd volgens het Europese model “EN 13814” wat verwijst naar de bouw en de exploitatie van pretparken. Alle tekeningen, berekeningen en simulaties worden getest door TÜV Rheinland. Zowel platform en opschortingsmechanisme zijn gecertificeerd door TÜV HELLAS (TÜV NORD).” (DinnerintheSkynederland.nl)
Toch als dan per ongeluk je voet van het plateau afschuift en het plots boven de grond bungelt krijg je wel een mini-hartaanval… En natuurlijk is het ook spannend dat je niks naar beneden laat vallen. Bijvoorbeeld je smartphone, als je druk je social media kanalen aan het bijhouden bent.

Student toerisme aan de NHTV in Breda. Mensen inspireren met de mooiste onbekende plekjes op de wereld. Niet volgen, maar ontdekken. De wereld is mooi, het leven is kort. Let's go!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.