Vive Le Voyage

Een must in Sydney: de Bondi to Coogee Coastal Walk

Er is een ding dat zeker niet aan je lijstje mag ontbreken, wanneer je een bezoek brengt aan Sydney: de Bondi to Coogee coastal walk. Dit is een zes kilometer lange route, die je meteen de meest populaire stranden van Sydney laat zien. Maar dat niet alleen. Je komt onderweg geweldige uitzichten, parken, cliffs, bayen en zwembaden tegen.

Onderweg heb je de gelegenheid om bij de stranden wat lekkers te kopen. Een ijskoffie tijdens een hete dag is geen overbodige luxe en bovendien kan ik er geen genoeg van krijgen. Oh en vergeet je zwemkleding niet, want eenmaal aangekomen in Coogee is een verfrissende duik wel zo lekker!

Ps. Je wordt niet met een volle buik thuisgebracht.

Tips:

  • Deze walk is mooi om te doen bij zonsopkomst. Settel jezelf neer op een rots bij Bondi Beach en voel hoe de zonnestralen je huid bedekken.
  • Tijdens volle maan zijn er georganiseerde avondwandelingen. Erg mooi om het op een heel andere manier te ervaren

 

Bondi-Coogee-1

Bondi-Coogee-2

Bondi-Coogee-3

Bondi-Coogee-4

Bondi-Coogee-6

 

Vive le Voyage is een blog over reizen, in de breedste zin des woords. Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips, locaties, apps en travel gear.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.