Vive Le Voyage

Een unieke zaterdagavond in Sydney met vuurwerk en luxe cocktails

Voor een gezellige en feestelijke zaterdagavond zit je in Sydney altijd goed. Er zijn talloze opties waaruit je kunt kiezen, wat betekent dat elk weekend weer een nieuw avontuur kan zijn. Barretjes worden druk bezocht en clubs raken elke week opnieuw weer vol. Voordat je richting de kroeg gaat is het in elk geval zeker de moeite waard om nog even langs Darling Harbour te gaan…

Vuurwerk Darling Harbour

Darling Harbour is een van de trekpleisters van Sydney. De haven is omringd door vele restaurantjes en op zaterdagavond is het in de gehele haven drukbezocht. Dan is hier namelijk het wekelijkse vuurwerk te bewonderen. Om negen uur start de muziek en vliegen de pijlen de lucht in. Alle neuzen wijzen dezelfde kant op als de verschillende kleuren, vormen en het luide geknal weer even realiteit is in deze haven van Sydney.

Een luxe cocktail bij Blu Bar

Wil je deze avond stijlvol vervolgen, dan is een cocktail bij de Blu Bar op de 36e verdieping van het Shangrilla hotel een echte aanrader. De cocktailshakers sloven zich uit om elke cocktail met de perfecte mix van dranken en smaken te kunnen serveren, waarna je met uitzicht over de verlichte stad kunt genieten van je luxe cocktail. De dresscode is Smart Casual, dus probeer je outfit een tikkeltje chique af te maken. Anders val je buiten de boot. Oh en vergeet je portemonnee niet, want er zit helaas wel een prijskaartje aan deze drankjes. Reken op een ruime $20. Maar goed, je drinkt niet elke dag zoiets heerlijks met uitzicht over Sydney, toch?

 

Vuurwerk Darling HarbourVuurwerk Darling Harbour

Cocktails bij de Blu Bar in het Shangrilla Hotel
12202291_1003332009719004_1283659497_n

Vive le Voyage is een blog over reizen, in de breedste zin des woords. Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips, locaties, apps en travel gear.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.