‘Chefs (R) Evolution’ is een toonaangevend evenement in de culinaire wereld. Jonnie & Thérèse Boer van De Librije zijn de organisatoren in samenwerking met het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl. De 3e editie van het festival vond zondag 18 en maandag 19 september plaats in en rondom De Librije en Theater de Spiegel in Hanzestad Zwolle. Doel is om gastronomisch genieten toegankelijk te maken voor een breed publiek. Je geniet met volle teugen van indrukwekkende kook-demonstraties van internationale topchefs, een Wijn&Spijspaleis verzorgd door de top van Nederlandse restaurateurs, spannende kookwedstrijden, unieke wijnworkshops en de gezellige BOERenmarkt XL. Laat je inspireren door dit passievolle evenement wat om de twee jaar plaatsvindt, ga jij in 2018?
Geinspireerd door Giethoorn presenteert Jonnie Boer zijn schitterende gerecht Waterlelie
Jonnie Boer maakt zijn kookdemonstratie interactief door de verrassingbox uit te delen aan het publiek. Ontvangers ga de uitdaging aan om je eigen Kombucha te kweken!
De indrukwekkende kookdemonstratie van Magnus Ek. Ben je in Stockholm bezoek zijn restaurant Oaxen Krug
Leerzame wijnpresentatie en –proeverij door Lars Daniëls MV een grote en bijzondere naam binnen de wijnwereld. Thema is het issue van de laatste jaren: natuurlijkheid in wijn. Volg Lars via zijn blog
Proef van verfijnde gerechtjes die bereidt zijn door Alliance Gastronomique-chefs in samenwerking met één van de boeren
Op en top genieten op de BOERenmarkt XL
Maak kennis met een dertigtal (wijn) boeren en diverse ambachtelijke leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer.
Jonnie & Thérèse Boer praten vol passie over De Librije en het organiseren van Chefs (R) Evolution tijdens de Meet & Greet. Raak door hun geïnspireerd!
Ellie ging voor Marketing Oost naar Chefs (R) Evolution in Hanzestad Zwolle.