Vive Le Voyage

Gambia, de perfecte winterzonbestemming

Heb jij behoefte aan zon? Ben je op zoek naar een bestemming op een paar uur vliegen van Nederland waar je even kan ontsnappen aan de Hollandse winter? Het Afrikaanse land wordt ook wel The Gambia genoemd en is de perfecte winterzonbestemming. Door haar tropisch savanneklimaat is het van november tot en met april aangenaam warm en droog. Prima omstandigheden dus voor een strandvakantie of een vakantie waarin strand wordt afgewisseld met cultuur en natuur. Want al is Gambia niet groot, het heeft diverse interessante bezienswaardigheden zoals de dagelijkse vismarkt van Tanji, de mangroves, Abuko Nature Park, Serekunda en het mooie strand van Kololi.

Het land heeft mij verrast met haar kleurrijke vriendelijke bevolking, kilometer lange zandstranden en exotische natuur. Laat je inspireren door de 7 mooiste foto’s die ik tijdens mijn vakantie heb gemaakt. Ik weet zeker dat jij binnenkort een cocktail drinkt in de Gambiaanse zon.

Gambia, de Smiling Coast of Africa

Smiling Coast of Africa

De kleurrijke visserboten

De kleurrijke vissersboten

Boek een boottocht op The Gambia rivier

Boek een boottocht op The Gambia rivier

De vriendelijke bevolking vertelt je graag meer over het land

De vriendelijke bevolking vertelt je graag meer over het land

Aapjes kijken in Monkey Forest Gambia

Aapjes kijken in Monkey Forest

De kinderen in Gambia heten je van harte welkom

De kinderen heten je van harte welkom

De kleurrijke straten van Gambia

De kleurrijke straten van Gambia

Daniëlle is een senior consultant in de non profit sector. Ze is niet alleen nieuwsgierig in haar werk, maar ontdekt ook graag de minder bekende plekjes van de wereld. Alles legt ze vast op beeld. Want fotografie is naast reizen één van haar passies. Beelden zeggen tenslotte vaak meer dan woorden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.