Vive Le Voyage

Het Working Holiday visum voor Australië is nog niet binnen

Mijn visum is nog niet goedgekeurd. Eerder schreef ik al over de aanvraag ervan. Normaal gesproken zou de bevestigingsmail binnen één dag in mijn mailbox moeten liggen, maar deze heb ik niet gehad. Na enig speurwerk op mijn Immi-account ben ik erachter gekomen dat ik nog een longfoto moet laten maken, om te testen of ik geen TBC heb. Dit kan niet zomaar bij de GGD, maar moet in Amsterdam op de afdeling radiologie. Zij uploaden de uitslag namelijk meteen naar mijn Immi-account, zodat ik mijn visum alsnog zo snel mogelijk binnen heb. De totaalkosten? €75,00. Het kost wat, maar dan heb je ook wat toch?

Zelfs tijdens het maken van de foto zal ik gewoon blijven lachen. En niet als een boer met kiespijn, maar met de gedachte dat ik bijjjna op Australische bodem sta. Bijna!

 

Vive le Voyage is een blog over reizen, in de breedste zin des woords. Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips, locaties, apps en travel gear.

2 Comments

 1. Lotte - scratchingmymap

  18 augustus 2015 at 21:09

  Het kan zijn dat ik het nieuws gemist heb, maar is je visum al binnen ondertussen? :-)

  • Renske Mennen

   24 augustus 2015 at 19:38

   Yes het is inmiddels gelukt! Ik heb een longfoto laten maken in Amsterdam en daarna heb ik het visum vrij snel in mijn inbox gekregen. Gelukkig! Ik ga het nog vernoemen in een van mijn volgende blogs. Thanks voor je berichtje! :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.