Vive Le Voyage

Kamperen in iemands achtertuin

Ben jij wel klaar met die standaard campings, maar ben je ook niet echt het type dat ergens in het wilde weg een tent opzet? Dan ga jij Campr helemaal top vinden! Ik ben absoluut geen kampeer fan, maar toen ik dit zag wist ik zeker dat ik dit een keer wil gaan doen.

Camp with locals

Het is tegenwoordig helemaal ‘in’ om niet meer de gebaande paden te bewandelen, maar met tips van locals een stad/land te ontdekken. De mannen achter Campr hebben dit nog een beetje verder doorgetrokken, namelijk kamperen bij locals. Op Campr kunnen particulieren hun achtertuin, schuur, terras enzovoort openstellen voor kampeerders. Het werkt als een soort marktplaats voor kampeerplekken in heel de wereld. Gewoon een plekje voor je tent huren in de achtertuin van iemand in Portugal. Hoe vet is dat?!

Zo gek kun je het niet bedenken

Van onpersoonlijke, saaie camping met kinderdisco naar een mooie glamping, urban camping of adventure camping plaats. Je kunt het zien als de Airbnb van campingplaatsen! Wat denk je bijvoorbeeld van kamperen midden in Antwerpen? Of hangend in een boom? Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan!

De wereld ontdekken is het mooiste dat er is. Er zijn zoveel bijzondere plekken, culturen en mensen in de wereld, die verrijken je leven. Je maakt mij het meest gelukkig als ik de natuur in mag, dit geeft rust en energie. Ik kan mij blijven verwonderen over de schoonheid van de wereld. Midden en Zuid Amerika zijn bij mij favoriet, maar ook Europa en zelfs Nederland kunnen mij boeien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.