Vive Le Voyage

Koh Chang: Fotoreportage

Bekijk of Koh Chang een bestemming is die je niet wilt missen op je reis in Thailand. Koh Chang is na Phuket het grootste eiland van Thailand. Het eiland ligt op een uur of 6 rijden van Bangkok in het oosten van Thailand in de Golf van Thailand. Het eiland heeft schitterende stranden zoals Kai Bae Beach en Lonely Beach.

Ontdek Koh Chang

Vanuit Bangkok is eiland in zes uur te bereiken per bus. Vandaar dat het een populaire bestemming is. Voor mij was het een mooie einde van een reis in Thailand. Ik heb genoten van de prachtige stranden, de natuur en de sfeer. Er is genoeg te doen op het eiland en als je een scooter huurt, kun je het helemaal bekijken!

Lees wat je nog meer kunt doen in Thailand op de andere blogs op Vive Le Voyage. En vergeet niet om het buureiland Koh Kut te bezoeken, wat op één varen van Koh Chang ligt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Reizen geeft me energie en maakt mij een rijker mens. Dit kan zowel door korte trips in Europa en Nederland te maken als door verre reizen. Waarbij Azië mijn favoriete werelddeel is. Wat ik zie op mijn reizen aan prachtige mensen, culturen, imponerende natuur, of alles wat op een andere manier mijn zintuigen prikkelt, draagt bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik loop graag buiten de gebaande paden! De wereld is zo mooi en leerzaam!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.