Vive Le Voyage

Koh Chang: Fotoreportage

Bekijk of Koh Chang een bestemming is die je niet wilt missen op je reis in Thailand. Koh Chang is na Phuket het grootste eiland van Thailand. Het eiland ligt op een uur of 6 rijden van Bangkok in het oosten van Thailand in de Golf van Thailand. Het eiland heeft schitterende stranden zoals Kai Bae Beach en Lonely Beach.

Ontdek Koh Chang

Vanuit Bangkok is eiland in zes uur te bereiken per bus. Vandaar dat het een populaire bestemming is. Voor mij was het een mooie einde van een reis in Thailand. Ik heb genoten van de prachtige stranden, de natuur en de sfeer. Er is genoeg te doen op het eiland en als je een scooter huurt, kun je het helemaal bekijken!

Lees wat je nog meer kunt doen in Thailand op de andere blogs op Vive Le Voyage. En vergeet niet om het buureiland Koh Kut te bezoeken, wat op één varen van Koh Chang ligt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vive le Voyage is een blog over reizen, in de breedste zin des woords. Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips, locaties, apps en travel gear.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.