Vive Le Voyage

Musthave gadgets voor op vakantie

reisgadgets

Ik ga op vakantie en ik neem mee…. Onderstaande reisgadgets zijn een musthave voor jouw vakantie!

1. Full body waterproof case

Of je nu gaat skieen, surfen of zelfs duiken met de Full body waterproof case van Link Dream is jouw telefoon niet kapot te krijgen! Hij is niet alleen waterproof, maar zelfs zo waterdicht dat je er mee kunt duiken, tot 3 meter diep, en foto’s en video’s kunt maken onderweg. Haha en ben je een beetje langer onderwater dan gepland? Een sms sturen kan ook gewoon, mits je bereik hebt natuurlijk.

Ik heb dit hoesje gekocht voor maar 29,99 euro bij hoesjes-outlet.nl voor mijn iPhone 6. Ze hebben hem in verschillende kleuren en voor verschillende telefoons, naast nog meer toffe hoesje voor weinig, dus dikke tip ;-)

Owh en ik heb hem met veel angst en beven getest, maar hij is echt 100% waterdicht!

2. Eviate eTrack

Toen ik dit las begon ik spontaan in mijn handen te klappen bij blijdschap, nooit meer mijn koffer kwijt!! Na elke reis sta ik bij de bagage band met hartkloppingen te wachten op mijn koffer, zou hij er dit keer weer netjes zijn of toch niet en wat moet ik dan? Allemaal geen drama, maar op dat moment voelt het wel zo.

Met de Eviate eTrack kun je altijd zien waar je koffer is én alle luchtvaartmaatschappijen wereldwijd kunnen dit ook. Het is de allereerste oplossing voor het probleem van vermiste koffers, dat gekoppeld is met de complete reisinfrastructuur wereldwijd. Je stopt ‘m in het bagagestuk dat je wilt tracken en bent ‘m daarna nooit meer kwijt. Tuurlijk kan het dan alsnog zo zijn dat de koffer niet land, waar jij bent geland, maar dan kun je op zijn minst zien waar die wel is en hoelang het duurt voordat je hem weer in je armen kunt sluiten ;-)

FastTrack, het bedrijf achter deze ontwikkeling, kreeg in 2015 een investering van 1,5 miljoen euro van het Mainport Innovation-fonds, een conglomeraat van onder meer KLM, Schiphol en TU Delft en van KPN.

3. WakaWaka Power

Wanneer je gaat kamperen, je op reis bent in een land waar regelmatig de stroom uit valt of je telefoon halverwege de dag leeg is en je nog foto’s wilt maken van al het moois onderweg, de WakaWaka Power is jouw redder in nood.

Dit geniale apparaatje is een super efficiënte en duurzame oplader én LED-lamp in een!  Na ongeveer acht uur opladen in de zon bevat de WakaWaka Power genoeg energie om je tot wel 80 uur van licht te voorzien of om een smartphone volledig op te laden in minder dan 2 uur! Die knijpkat van mij kan de deur uit en ik neem deze mee op reis!

De wereld ontdekken is het mooiste dat er is. Er zijn zoveel bijzondere plekken, culturen en mensen in de wereld, die verrijken je leven. Je maakt mij het meest gelukkig als ik de natuur in mag, dit geeft rust en energie. Ik kan mij blijven verwonderen over de schoonheid van de wereld. Midden en Zuid Amerika zijn bij mij favoriet, maar ook Europa en zelfs Nederland kunnen mij boeien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.