Vive Le Voyage

Ontdek de 6 beste pubs en bars van Den Haag!

Voor de beste pubs en bars bent u in Den Haag op de juiste plek. Je vindt hier de leukste en gezelligste pubs en bars van Nederland. In het oude centrum zijn de volgende pubs en bars te vinden.

1. Huppel the Pub: Den Haags gezelligste en grootste pub

Kom naar het oude centrum van Den Haag om de gezelligste en grootste pub te ontdekken op het gebied van speciaal bieren en whisky’s. Er zijn hier meer dan zestig verschillende soorten bieren te vinden en ongeveer 150 verschillende soorten whisky’s!  Je krijgt bij Huppel the Pub goed deskundig uitleg over deze speciaal bieren en whisky’s. Be there!

uitgaan-den-haag-huppeldepup

2. O’Caseys: Meest bekend Irish pub in Den Haag

Dit café is een must voor de echte sportliefhebbers. Als je een sportliefhebber bent moet je in dit sportcafé wezen! Het is één van de meest bekende Irish pubs in Den Haag en één van de grootste sport cafés van Nederland. Er worden dagelijks veel verschillende sportwedstrijden uitgezonden in O’Caseys.

3. Millers: The place to be voor wijn en cocktails!

Als je van stappen en gezelligheid houdt is Millers ‘the place to be’. Dit is de plek om het uitgaansleven van Den Haag optimaal te ervaren. Voor de echte wijnliefhebbers is er in Millers een speciale wine- and cocktail bar te vinden. Het assortiment bestaat uit ongeveer tachtig verschillende wijnen en vijfendertig verschillende cocktails.

uitgaan-den-haag-dansvloer

4. De Kleine Prins: Warm en knus aan de Gin

Voor een echt warm, knus en gezellig eetcafé ben je bij Eetcafé De Kleine Prins op het juiste adres. Het is een echte stamkroeg, waarbij je al snel het gevoel krijgt dat je er thuis hoort. Voor de echte liefhebbers van Gin’s biedt dit café wel 135 soorten Gin’s aan en serveren daarbij wel vierentwintig verschillende soorten tonics. Eetcafé De Kleine Prins heeft ook aan de bier- en whisky liefhebber gedacht. Het café heeft vele soorten bieren en whisky’s in huis.

5. Lokaal Vredebreuk: Tofste muziekcafé in de regio

Voor echte gezelligheid en sfeer moet je naar dit café. Als muziekliefhebber wil je hier zeker nooit meer weg! Dit café heeft elke dag een andere band, sessie of een solo optreden in huis. Muziekcafé Lokaal Vredebreuk staat al een hele lange tijd bekend als één van de tofste muziekcafe’s van de regio Den Haag.

6. Hoppzak: Ultieme plek voor bierliefhebbers!

Als echte bierliefhebber moet je hier zijn geweest. Het is een erg sfeervol café waarbij bruin bier wordt geschonken. Het heeft namelijk wel 170 verschillende soorten bieren op fles en vijftien verschillende bieren van het vat! Ook als je minder van bier houdt heeft Bierspeciaalcafé Hoppzak een ruim assortiment in vele soorten whisky’s, eau de vie’s, cognac’s en jenevers.    

Kom naar Den Haag en ervaar deze pubs zelf!

uitgaan-den-haag-biercafe

Deze blog is geschreven door gastbloggers Bas en Robert. Zij studeren Toerisme & Leisure aan de NHTV in Breda.

Vive le Voyage is een blog over reizen, in de breedste zin des woords. Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips en mooie reisverhalen.

1 Comment

  1. Jeroen

    5 september 2017 at 13:58

    Leuke plekken in Den Haag, ben zelf niet zo’n fan van Millers maar smaken verschillen gelukkig :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.