Vive Le Voyage

Photo Diary: Praag is een paradijs voor de liefhebber van architectuur en fotografie!

Door de prachtige architectuur en de ligging aan de Moldau is Praag één van de mooiste steden in Europa. In Praag vind je van bijna elke stijlperiode iets terug. Al deze verschillende stijlen staan op een unieke manier naast elkaar en dit zorgt ervoor dat je uren kunt rondwandelen door de stad. Voor de fotografie liefhebber is Praag de stad om naartoe te gaan. Het historisch centrum van Praag staat niet voor niks op de werelderfgoedlijst van Unesco. Wat heb ik genoten van de architectuur in Praag en uiteraard veel foto’s gemaakt. Hieronder een korte impressie van de verschillende stijlen:

2. Origineel 3. Origineel 4. Origineel 7. Origineel 6. Origineel 8. Origineel 9. Origineel 10. Origineel 11. Origineel 12. Origineel

Deze stedentrip is mogelijk gemaakt door Czech Tourism & het Fusion Hotel. Bedankt voor de bijzondere ervaring!

Isabel is co-founder van ViveLeVoyage.nl en online strateeg in de wereld van toerisme & destinatiemarketing. Met haar bedrijf Sherpa’s Stories helpt ze toeristische organisaties het strategische pad uit te stippelen en de unieke verhalen in kaart te brengen. Haar grootste passie is reizen en haar droom is om Antarctica te bezoeken. Ze neemt je graag mee naar verrassende bestemmingen en laat je de onontdekte plekjes zien.

2 Comments

  1. CzechTourism Benelux

    29 november 2014 at 01:18

    Een bijzondere rondleiding door de geschiedenis van de architectuurstijlen.

    Bedankt Isabel voor deze prachtige fotoreportage.

    Team CzechTourism Benelux

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.