Vive Le Voyage

Restaurant Eenmaal heeft alleen maar plekjes voor één persoon

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: Je wilt even snel lunchen of een hapje eten maar er is niemand waarmee je hebt afgesproken. En dus zit er niks anders op dan alleen in een restaurant of lunchroom te gaan zitten. Snel duik je achter je laptop om niet vreemd te worden aangekeken, en zo vind je in je computer direct de ideale tafelgenoot. Mits toegestaan door de restauranteigenaar tenminste..

Popup Restaurant Eenmaal in Amsterdam bestudeerde het fenomeen ‘single dining’ en bedacht er een slim nieuw restaurantconcept om heen. Alhoewel het in onze hoofdstad al vrij normaal is dat mensen alleen in een café of coffeebar gaan zitten, rust op alleen in een restaurant gaan zitten nog wel een beetje een taboe.

Maar niet in Eenmaal. Daar kom je in je eentje, zit je in je eentje en eet je in je eentje, volgens de huisregels die groot aan de muur hangen. Eenmaal was afgelopen weekend voor het eerst geopend, en is gevestigd aan deBos & Lommerweg 361.

Omdat het een popup initiatief was, is op dit moment nog niet duidelijk of en wanneer Eenmaal nog vaker open gaat. Op de Facebook pagina van Eenmaal kun je daarvan op de hoogte blijven.

1044975_476928552392513_588508975_n eenmaal-650x420 eenmaal-pop-up-restaurant-amsterdam IMG_7377 restaurant-eenmaal-eenpersoons ANP_0

 

Vive le Voyage is een blog over reizen, in de breedste zin des woords. Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips, locaties, apps en travel gear.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.