Vive Le Voyage

Vier oud & nieuw met Srprs.me!

The unknown, dat is de bestemming waar wij 2017 in gaan luiden. Al maanden zijn wij aan het speculeren waar de reis heen gaat. Nu we elke dag meer te weten komen over het weer, is de spanning naar het hoogste level gestegen. Het whatsapp contact bestaat uit screenshots van verschillende weerwebsites, maar we weten het ECHT NIET! We weten dat de zon schijnt en dat het er maximaal 3 tot 4 graden is. Heb jij een idee waar srprs.me ons heen stuurt?

srprs.me

Hoe werkt srprs.me?

Je kiest een thema. Deze kunnen veranderen, maar voor nu zijn er de volgende thema’s:

  • Adventure
  • City Tripping
  • Broke
  • Sunsation Recharge
  • Multi City
  • Solo Together
  • Road Tripping

Je kiest de data dat je naar the unknown wil gaan en het aantal personen. Betaal de reis en leun achterover, je reis wordt geboekt. Af en toe krijg je een leuk mailtje van srprs.me met wat informatie en vragen over bijvoorbeeld de voorkeur voor vliegveld en flexibele vliegtijden.

Ongeveer twee weken voor dat je reis begint krijg je een envelop thuisgestuurd. Dé envelop met de tijd dat je op het vliegveld moet zijn, maar ook met een kraskaart. Kras je deze open en vul je de code in op de vermelde website? Dan weet jij je bestemming. Maar hé, dit bewaar je natuurlijk voor op het vliegveld.

srprs.me

Een week van te voren krijg je het eerste weerbericht, van de eerste dag in the unknown. En zo krijg je elke dag een nieuw weerbericht van de daaropvolgende dag.

Spanning voor the unknown

Roept het al wat vragen bij je op? Maar dit en maar dat? Niks maar, relaxen! Mijn omgeving stelde mij allerlei vragen, maar ik wist bijna nergens een antwoord op. Persoonlijk vind ik het heerlijk, en ook best een beetje avontuurlijk, dat ik nog niet weet waar ik oud en nieuw ga vieren. srprs.me is dan ook een organisatie die ik volledig vertrouw en waarvan ik weet dat zij een levendige stad voor mij uitkiezen.

Jullie weten natuurlijk nog helemaal niet voor welk thema wij gekozen heb. Wij gaan City Tripping doen: een stad binnen Europa.

Social Sharing

Ga je zelf (nog niet) op srprs.me reis? Je kan ervoor zorgen dat iemand anders dat wel gaat doen, iemand die het financieel niet breed heeft. Verras een onbekende met een reis! Een onbekende die het verdient.

Benieuwd waar srprs.me mij heen stuurt? Volg onze srprs.me pagina en lees meer over de Europese stad in begin januari!

Vroeger waren een reisdagboek en een fijne pen mijn twee beste vrienden op reis. Tegenwoordig is dat mijn laptop. Om de mooiste herinneringen niet te vergeten en om deze te delen met anderen. Ik heb al wat reisverhalen mogen schrijven, maar er staat nog meer op mijn bucket list, omdat de wereld zo mooi is en zoveel onontdekte plekken heeft waar ik enorm van geniet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.