Vive Le Voyage

Vliegtuigspotten 2.0 – landing Sint Maarten live bekijken

Wie ooit op vakantie is geweest naar Sint Maarten of daar een tussenlanding gehad heeft, weet hoe ontzettend spectaculair de landing en het opstijgen is. Het is namelijk een van de kortste en meest gevaarlijke landingsbanen ter wereld en ligt dichtbij het strand, wat zorgt voor een leuk effect ;-)

De landingsbaan is zo kort en heeft aan het eind een vrij hoge berg liggen. Het vliegtuig dat moet opstijgen moet om die reden strak tegen het hek gaan staan en vol gas geven alvorens de remmen los te laten. Met als gevolg dat het hele strand wegwaait.

Landing live bekijken

Op 11 november landde de eerste commerciële vlucht van TUI met haar Dreamliner op Sint Maarten. Om dit te vieren werd er op 30 oktober een persevenement gehouden op het eiland en werd de landing van het eerste toestel vastgelegd via Periscope. Op die manier kon iedereen live meekijken.

Hier kun je hem terug kijken:

Ik hoop dat TUI hun Periscope kanaal vaker in gaan zetten, want stiekem is vliegtuigspotten op deze manier wel erg leuk en relaxed, vind je niet?

De wereld ontdekken is het mooiste dat er is. Er zijn zoveel bijzondere plekken, culturen en mensen in de wereld, die verrijken je leven. Je maakt mij het meest gelukkig als ik de natuur in mag, dit geeft rust en energie. Ik kan mij blijven verwonderen over de schoonheid van de wereld. Midden en Zuid Amerika zijn bij mij favoriet, maar ook Europa en zelfs Nederland kunnen mij boeien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.