Vive Le Voyage

Waar verblijf je in Beijing?

Je hebt besloten om naar Beijing te gaan, maar in welke buurt ga je verblijven? Beijing heeft voor ieder wat wils.

Hotel in de buurt van de luchthaven

Ben je kort in Beijing of op doorreis, dan is een hotel in de buurt van de luchthaven een absolute aanrader. Tip: Days Inn Business Place Longwan Beijing is een vrij nieuw hotel met een goede prijs- kwaliteit verhouding.

Hostels/hotel in de hutong

Wil je het gezellige, authentieke China meemaken, kies dan voor een hotel of hostel in een van de hutongs. Verblijf je een week in Beijing, dan is het aan te bevelen om halverwege van hotel/hostel te wisselen, zodat je een andere hutong meemaakt. Elke hutong heeft haar charme, lekkere restaurants, gezellige winkels en avondmarkten. Tip: International Peking hostel is een absolute aanrader. Dit is eerder een boetiek hotel dan een hostel. Elke dag wakker worden met verse bloemen en planten geeft je energie voor de rest van de dag!

Heb jij tips voor een goed hotel of hostel in Beijing? Laat je tip in de reactie achter!

Isabel is co-founder van ViveLeVoyage.nl en online strateeg in de wereld van toerisme & destinatiemarketing. Met haar bedrijf Sherpa’s Stories helpt ze toeristische organisaties het strategische pad uit te stippelen en de unieke verhalen in kaart te brengen. Haar grootste passie is reizen en haar droom is om Antarctica te bezoeken. Ze neemt je graag mee naar verrassende bestemmingen en laat je de onontdekte plekjes zien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.