Vive Le Voyage

Weekendtip – Pop into Berlin!

Owh yes! Het kerstshoppen kan weer beginnen en dit jaar hoef je niet ver te reizen, want visitBerlin heeft de kerstsfeer en de mooiste designermerken van Berlijn naar Amsterdam gebracht. De pop-up shop genaamd Pop into Berlin is te vinden op de Utrechtsestraat 105. 

collage into berlin

Twintig ondernemers uit Berlijn, waarvan 5 startups, presenteren hun innovatieve ideeën en producten in “Pop into Berlijn”. Van lifestyle, tot design en technologieen ze maken de besmettelijke ondernemersgeest van de Duitse hoofdstad levendig tastbaar.

Pop-up shop

Pop-up shops zijn al enige tijd een trend, maar ik vind het een ontzettend tof idee om dit in te zetten als display voor een stad. De winkel, vlakbij Rembrandtplein, ziet er vanaf de buitenkant niet bijzonder uit, maar als je binnen bent staat de winkel vol met nieuwe, designer en typisch duitse producten. Geloof me, hiermee kun je wel aankomen als kerstcadeau.

collage 2

Waar en wanneer?

Adres: Utrechtsestraat 105, Amsterdam
Data: 16 t/m 22 november

Maandag: 14.00 uur – 19.00 uur
Dinsdag en woensdag: 10.00 uur – 19.00 uur
Donderdag: 10.00 uur – 16.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 10.00 uur – 16.00 uur

Je hebt dus alleen dit weekend nog! Laat je me weten hoe het was?

De wereld ontdekken is het mooiste dat er is. Er zijn zoveel bijzondere plekken, culturen en mensen in de wereld, die verrijken je leven. Je maakt mij het meest gelukkig als ik de natuur in mag, dit geeft rust en energie. Ik kan mij blijven verwonderen over de schoonheid van de wereld. Midden en Zuid Amerika zijn bij mij favoriet, maar ook Europa en zelfs Nederland kunnen mij boeien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *