Vive Le Voyage

Mykonos in beeld: het zonovergoten Griekse eiland

Mykonos in beeld: het zonovergoten Griekse eiland

Mykonos, het zonovergoten eiland dat behoort tot de Griekse Cycladen eilandengroep. Een waar paradijs, waar je kan genieten van de mooiste stranden en de Griekse keuken. Je dwaalt door de smalle straatjes van Little Venice of danst tot in de late uurtjes in de beste clubs. Dit Griekse eiland heeft het allemaal. De laatste jaren is Mykonos uitgegroeid tot een geliefd eiland voor party liefhebbers, wat iedere zomer beroemde dj’s van over de hele wereld trekt. Maar het is ook nog steeds een gewild eiland onder strandliefhebbers. Op het kleine eiland vind je namelijk de mooiste zandstranden, soms in een afgelegen baai waar zeilschepen voor anker liggen. Platis, Psarou, Ornos, Agrari of Super Paradise zijn een paar van deze stranden waar je ook hele fijne beachclubs tegenkomt.

Nieuwsgiering hoe Mykonos eruit ziet?

Laat je inspireren door de foto’s en zie waarom jij heel snel een vakantie naar dit Griekse eiland moet boeken.

De bekende windmolens.

Bestel een cappuccino bij café Kastro in Mykonos Town.

Dwaal door Little Venice, de leukste wijk van het eiland.

Een van de havens op het eiland.

Ornos Beach.

Ga dineren in Little Venice

Pak de lokale bus naar het stadje.

Als je meer wil zien dan alleen Mykonos, koop dan een kaartje voor een ferry en vaar naar Naxos, Paros of Santorini. Ook deze Griekse eilanden behoren tot de Cycladen.

Daniëlle is een senior consultant in de non profit sector. Ze is niet alleen nieuwsgierig in haar werk, maar ontdekt ook graag de minder bekende plekjes van de wereld. Alles legt ze vast op beeld. Want fotografie is naast reizen één van haar passies. Beelden zeggen tenslotte vaak meer dan woorden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.