Vive Le Voyage

Fotoreportage: De perfecte herfstbestemming Venetië

Natuurlijk is Venetië een prachtige bestemming in elk seizoen. Desondanks heb ik ervaren dat Venetië bezoeken in de herfst erg veel voordelen heeft. Het weer is een stuk beter dan in Nederland waardoor je toch nog een beetje een zomer-gevoel hebt. Er worden volop goedkopere reisjes aangeboden bij veel reisorganisaties en het grootste voordeel is nog wel dat je de massa goed kan ontlopen! Kortom, reden genoeg om de mooiste plekjes van Venetië op te zoeken in de herfst.

Verdwalen in de prachtige straatjes

Een groot voordeel van Venetië is dat de bezienswaardigheden keurig worden aangegeven met wegwijsbordjes op elke hoek van de straat. Maar naast de bekende bezienswaardigheden zijn de minder bekende bezienswaardigheden van Venetië oh zo mooi! Al de kleine straatjes, bruggetjes en bootjes geven Venetië een erg sprookjesachtige en romantische sfeer, een perfecte stad voor mij dus! In deze onbekendere wijkjes verlies je de massa van toeristen direct uit het oog en kun je heerlijk rustig rondwandelen en in mijn geval wat ik het liefste doe: foto’s maken!

Venice

Venice

Venice

Venice

De plekjes die zeker niet vergeten mogen worden

Natuurlijk zijn deze onbekende plekjes prachtig en een absolute aanrader. Maar daarnaast mogen de bekende bezienswaardigheden natuurlijk absoluut niet vergeten worden bij een reisje naar Venetië. Daarom hier foto’s van mijn favoriete bekende plekjes in Venetië:

Venice Zattere

De Zattere Kade

Vanaf de Rialtobrug

Vanaf de Rialtobrug

Vanaf de kade bij de Rialtobrug

Vanaf de kade bij de Rialtobrug

De Accademia Brug

De Accademia Brug

San Marco

San Marco

Anne-Floor is een enthousiaste en chaotische levensgenieter. Haar grootste hobby's zijn reizen, fotograferen en schrijven. Ze is student toerisme aan NHTV in Breda en gespecialiseerd in marketing en communicatie.

2 Comments

 1. Ellen

  10 november 2016 at 17:06

  Venetië is fantastisch !!! Fijne foto’s om herinneringen op te halen.

  • Anne-Floor van Nunen

   10 november 2016 at 17:29

   Leuk om te horen! Dankjewel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.