Vive Le Voyage

Reisvideo’s om bij weg te dromen

reisvideo

Heerlijk vind ik het om rond te struinen op Youtube en Vimeo om de meest mooie video’s van bestemmingen te bekijken. Lekker wegdromen, nieuwe gebieden/landen ontdekken, de bucketlist aanvullen en plannen welk land je nu weer wilt gaan ontdekken. Love it!! Hierbij een selectie van mijn favorieten:

1. Loving Lanka

Kippenvel! De video is niet alleen prachtig, maar de boodschap die erin verwerkt is geeft mij kippelvel en tranen in mijn ogen. De video is gemaakt door een Sebastian Linda, die op een dag besloot alles achter te laten en met zijn vrouw te gaan ‘leven’ in Sri Lanka.

2. 72h in Peru

Deze video toont Peru in al haar schoonheid. Om bij weg te dromen! Mocht deze bestemming niet al op je lijstje staan dan komt hij er nu wel op.

3. The longest way 1.0

Waarschijnlijk ken je deze video wel. Hij heeft ongelooflijk veel prijzen gewonnen en dat is niet voor niets.

4. Tao Philippines: Explorers Wanted

Een video gemaakt door een kleine reisorganisatie als reclame. Ze verkopen meerdaagse reizen waarbij je per boot verschillende eilanden in de Filippijnen afreist. Geen luxe, maar back to basic en de natuur in. Niet een reis, maar een ontdekkingstocht. Ik ben verkocht! En jij?

5. Memories of Cuba

Ik ben verliefd op dit land! De sfeer in deze video pakt perfect het gevoel van Cuba.

Heb jij nog een video om bij weg te dromen? Deel hem dan!

De wereld ontdekken is het mooiste dat er is. Er zijn zoveel bijzondere plekken, culturen en mensen in de wereld, die verrijken je leven. Je maakt mij het meest gelukkig als ik de natuur in mag, dit geeft rust en energie. Ik kan mij blijven verwonderen over de schoonheid van de wereld. Midden en Zuid Amerika zijn bij mij favoriet, maar ook Europa en zelfs Nederland kunnen mij boeien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.