Vive Le Voyage

4x leukste plekken om te werken en studeren in Den Bosch

Werkplekken in Den Bosch

Den Bosch, een prachtige stad vol historie waar je goed kan winkelen, eten en drinken. Kortom, een van  bourgondische steden van Brabant. Toch moet er ook gewerkt worden. Zelfs dan is Den Bosch de geschikte plek voor jou. Dus ben jij een dagje uit in Den Bosch en moet je ook nog wat werk doen? Of heb je simpelweg even genoeg van je werkplek thuis? Dan ben je hier aan het goede adres, daarom de vier leukste werkplekken in Den Bosch.

1. Coffeelab

Op nog geen 100 meter afstand van het station vind je Coffeelab. In dit gezellige koffietentje is ruimte genoeg om te werken. Er zijn lange werkbanken en grote tafels met stopcontacten. Dit in combinatie met het hippe interieur, de innovatieve menukaart en de zelf gebrande koffie uit Brazilië maakt het dé ideale werkplek.

Werkplekken in Den Bosch

2. Yoghurt Barn

Dit hippe tentje zit midden in het centrum, dichtbij de markt. Naast het samenstellen van je eigen heerlijke yoghurtcombinatie kun je ook bij Yoghurt Barn aan het werk. De ruimte bestaat uit twee verdiepingen, genoeg plek dus.

Werkplekken in Den Bosch

3. Creme, Coffee and Pastry

In een schattig smal straatje in het centrum vind je Créme, Coffee and Pastry. Ook hier zijn enkele hoge tafels met stopcontacten speciaal voor mensen die nog wat willen werken. Al het gebak wordt gemaakt in hun eigen banketbakkerij om de hoek. Dit is uiteraard een goede motivatie om nét even wat harder te kunnen werken voor een beloning achteraf.

Werkplekken in Den Bosch

4. Robbies

Bij deze enorme ontmoetingsplek komen fashion, lifestyle en food samen. Je kunt er rondsnuffelen door alle prachtige spullen en genieten van een heerlijke kop koffie met taart of een uitgebreide brunch. Er kan bij Robbies gewerkt worden aan de grote tafel in het café of aan een van de kleinere tafeltjes. De inspirerende en sfeervolle omgeving geeft je een boost om nét nog even wat harder te kunnen werken.

Werkplek in Den Bosch

Wanneer ga jij aan de slag in Den Bosch?

Dit blog is geschreven door gastbloggers Jolene Huisman & Margot van Heijst, studenten van de opleiding Toerisme aan NHTV Breda.

Vive le Voyage is een blog over reizen, in de breedste zin des woords. Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips en mooie reisverhalen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.