Vive Le Voyage

Ben jij volgend jaar bij Tomorrowland?

Bij Tomorrowland loop je een ware fantasiewereld binnen. Je zet de eerste stappen op de camping, je zet je tent op en weet dat je eerste avond al een pre-party hebt. Je maakt je klaar met je vrienden en trekt je meest bijzondere outfit aan. Dat is Tomorrowland: iedereen en alles is bijzonder. Iedereen kijkt zijn ogen uit, deze wereld is zo bijzonder en groot met haar kleurrijke stages en decoraties.

Main Stage van Tomorrowland

Laat het festival maar beginnen!

Na de pre-party klets je met je vrienden na over deze bijzondere avond. Mensen met prachtige outfits en het prachtige decor. Je kan niet wachten tot de volgende dag! Maar na een avond en nacht bier drinken op de camping breekt het dan toch aan: de eerste dag van het festival. Je trekt je jurkje en laarsjes aan en doet wat glitters op je gezicht en in je haar. Je moet eerst een flink stuk (drie kwartier!) lopen over de camping, zo groot is de camping van Tomorrowland. Maar als je dan eindelijk aankomt op het festival vergeet je het lopen: je ziet de Main Stage. Zo groot en bijzonder, je krijgt gelijk kippenvel. Je maakt even een leuke foto voor je Instagram en je haalt een biertje voor jezelf en je vrienden. De muziek trilt door je hele lichaam, zo hard staat het. Iedereen is vriendelijk tegen elkaar en de wereld is één.

Iedereen geniet van het festival

Met zijn allen één op Tomorrowland

Je komt allerlei mensen tegen. Ze hebben stuk voor stuk hun best gedaan om hun meest bijzondere outfit uit te zoeken voor dit prachtige festival. Je ziet allerlei vlaggen van verschillende landen, samen bij elkaar. Het schiet door je heen dat je nog een heel weekend hebt, wat een zaligheid! Je bekijkt alle verschillende stages, stuk voor stuk prachtig. Op de Main Stage worden allerlei verschillende shows gegeven, van Armin van Buuren tot David Guetta. Dan komt de avond. Je wist niet dat het kon, maar de stages zien er nog mooier uit: allerlei lichten en zelfs vuurwerk. Je kijkt je ogen uit!

Prachtige stages

En dan is het helaas voorbij…

Na een heel weekend op het festival te zijn geweest, kijk je terug naar deze speciale momenten waarbij je nog closer bent geworden met je vrienden. Je weet dat geen enkel festival dit kan overtreffen en je denkt met kriebels in je buik terug naar de bijzondere momenten waarbij iedereen samen één is. Live today, love tomorrow, unite forever.

Reizen is zeker mijn grootste hobby en mijn passie. Ik heb al verschillende mooie en bijzondere plekken mogen bezoeken: van Los Angeles tot Laos. Omdat ik zo van reizen hou heb ik besloten om de studie ‘Toerisme & Recreatie’ te volgen aan Breda University. Nu ik afgestudeerd ben kan ik niet wachten om meer van de wereld te ontdekken en dit met jou te delen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.