Vive Le Voyage

Maak een wereldreis door deze Pop-Up Store in Amsterdam!

De stedelijke wereldreis begint in het tropische Rio de Janeiro om vervolgens naar het Amerikaanse Portland te reizen. Terug in Europa zijn het bruisende Berlijn, Duitse Heidelberg en gezellige Londen je bestemmingen. Met als een knaller van een afsluiting: het beeldschone Helsinki. Of gewoon op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam, want daar vind je de CityZapper Pop-Up Store waar je tot en met 8 oktober een mini-wereldreis maakt.

Op wereldreis in de CityZapper Pop-Up Store in Amsterdam

Met deze unieke producten maak je de wereldreis in Amsterdam

Heel gaaf natuurlijk zo’n wereldreis, maar wanneer het ontbreekt aan tijd en geld is deze Pop-Up Store in Amsterdam de oplossing. Binnen handbereik ontdek je de leukste en lokale producten uit de wereldsteden Portland, Berlijn, Heidelberg, Londen, Rio de Janeiro en Helsinki. Producten met een bijzonder verhaal en vaak met de handgemaakt door de locals. Wij delen alvast per stad wat pareltjes uit de Pop-Up Store in Amsterdam:

Op wereldreis in de CityZapper Pop-Up Store in Amsterdam

Puzzels uit Rio de Janeiro

En niet zomaar oubollige puzzels. Nee, exotische 3D puzzels! De puzzels van het Braziliaanse bedrijf Oficina021 zijn gericht op DIY, waarbij je zelf deelneemt aan het productieproces. De verschillende stukken monteer je tot handgemaakte accessoires voor in huis. Oficina021 vind je alleen in Brazilië en nu dus tijdelijk ook in Amsterdam.

Kaarten en zout uit Portland 

Neem een kleine garage, een kleine drukpers en je hebt de kaarten van Lark Press. Zelfs naar dertien jaar worden deze kaarten nog individueel gedrukt met een drukpers van meer dan 100 jaar oud. Net zo uniek is het zout van Jacobsen, het eerste bedrijf dat zout in de Pacific Northwest oogst en dat bij de wateren van Netarts Bay aan de kust van Oregon. Vandaag de dag is het een gewild product in de keukens van vele koks.

Op wereldreis in de CityZapper Pop-Up Store in Amsterdam

Popcorn uit Berlijn

Want ja, popcorn is niet iets wat je alleen eet in de bioscoop. Buitengewone smaken, ingrediënten van over de hele wereld, handgemaakt en knapperig vatten de popcorn van Knalle, uit de Berlijnse Friedrichshain-wijk, goed samen.

Op wereldreis in de CityZapper Pop-Up Store in Amsterdam

Gin en tassen uit Heidelberg

Gin-liefhebbers gaan naar de Pop-Up Store in Amsterdam, want de BOAR Gin staat hier op je te wachten. Een geniet moment met zwarte truffel uit het Zwarte Woud die al sinds 1844 wordt geproduceerd. Proef de smaken van de Heidelberg regio in Duitsland! Een ander goed verhaal zijn de tassen van Heidelbag. Een waar liefdesverhaal van twee tortelduifjes op een bankje in het park in Heidelberg. Op dat bankje besloten zij iets te creëren dat al het unieke en schattige van de stad samenbrengt. Van oude leren jassen tot kleurrijk kunstleer: de tassen van Heidelbag.

Op wereldreis in de CityZapper Pop-Up Store in Amsterdam

Op wereldreis in de CityZapper Pop-Up Store in Amsterdam

Reisaccessoires uit Londen

Simpele en praktische producten voor op reis. Welke reiziger wil dit nu niet? De oprichtster van BluebellMarsh liep de oude pelgrim route van Camino de Santiago en besloot haar passie voor kunst en ambacht om te zetten in haar eigen bedrijf. Dit resulteerde in handgemaakte producten van 100% katoen, waarin je je meest belangrijke spullen meeneemt. De reisaccessoires passen gemakkelijk in je tas zonder veel ruimte in te nemen.

Wat er in Helsinki op je staat te wachten, blijft een verrassing! Dat zie je in de CityZapper Pop-Up Store in Amsterdam.

Good to know: op zoek naar toffe reisgadgets en mooie boeken? Ook dan ben je op de Haarlemmerdijk in Amsterdam aan het juiste adres. Een fijne winkel dus om reisinspiratie op te doen en een cadeau te scoren voor jezelf of iemand anders.

Meer informatie over de CityZapper Pop-Up Store in Amsterdam

CityZapper is Nederlands grooste online platform voor stedentrips. Zij bieden inspiratie en tips voor meer dan 100 steden wereldwijd. Tot en met 8 oktober bieden zij niet alleen online, maar ook offline inspiratie. De Pop-Up Store in Amsterdam is namelijk een mooie gelegenheid om nieuwe steden te ontdekken en je te laten inspireren door de producten, gemaakt door de locals.

Op wereldreis in de CityZapper Pop-Up Store in Amsterdam

De winkel vind je in hartje Amsterdam op de Haarlemmerdijk 41 en is open op de volgende tijden:

  • Maandag tot en met vrijdag: 11:00 uur tot 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 uur tot 18:00 uur
  • Zondag: 12:00 uur tot 17:00 uur

Winactie: bezoek de Pop-Up Store, koop een van de unieke producten en win een reis naar Portland!

Vive le Voyage is een blog over reizen, in de breedste zin des woords. Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips, locaties, apps en travel gear.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.