Vive Le Voyage

Fotoreportage: Adembenemende treinreis van Bergen naar Oslo

Het is lang geleden dat ik als een kind zo enthousiast tegen het raam van de trein geplakt zat, kijkend naar de landschappen en (on)bewoonde werelden waar de trein doorheen raasde. Dit keer was het zo ver. De 7 uur durende treinreis van Bergen naar Oslo was werkelijk adembenemend. Het was een rit van non-stop naar buiten kijken, alhoewel ik één keer werd afgeleid door een kat die wagon aan het verkennen was. Gelukkig was er geen wolkje aan de lucht en was de zonsondergang prachtig om te zien in verschillende landschappen waar de trein doorheen raasde. Wel jammer dat het na 4 uurtjes te donker werd om naar buiten te kijken.

De treinreis van Bergen naar Oslo is verkozen tot een van de mooiste treinreis ter wereld en daarom dus een echte aanrader als je van plan bent om door het prachtige Noorwegen te reizen. Voor ongeveer €30,- kun je direct van Bergen naar Oslo reizen, zonder over te stappen. Omdat ik liever beelden laat zien van de reis, in plaats van te beschrijven wat ik zag, geef ik hier een fotoreportage. Geniet en hopelijk mag jij deze reis ook ooit beleven!

bergen-naar-oslo

treinroute-bergen-oslo

trein-bergen-naar-oslo

treinroute-van-bergen-oslo

treinroute-van-bergen-naar-oslo

trein-van-bergen-naar-oslo

landschap-treinroute-bergen-oslo

landschap-van-bergen-naar-oslo

landschap-bergen-oslo

Student toerisme aan de NHTV in Breda. Mensen inspireren met de mooiste onbekende plekjes op de wereld. Niet volgen, maar ontdekken. De wereld is mooi, het leven is kort. Let's go!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.