Vive Le Voyage

4x de meest groene smoothies in Utrecht

groene smoothies in Utrecht

In een van de grootste en gezelligste steden van Nederland, Utrecht, zijn wij opzoek gegaan naar de beste spots die betaalbare, lekkere én gezonde smoothies verkopen. Er zijn allerlei verschillende smoothies in Utrecht te vinden. Wij geven je vandaag 4x de meest groene smoothies in Utrecht. Zo ga jij vol energie een productieve dag tegemoet.

1. Energy smoothies van Anne & Max

Op slechts een kwartier lopen van het Centraal Station, in één van de vele Utrechtse zijstraten, zit dit aandoenlijke en woonkamerachtige eettentje verborgen. Je zou er op het eerste oog misschien voorbij lopen, maar dit plekje is het zeker waard. De warmte en gezelligheid geven je het gevoel dat je thuis bent. Anne & Max heeft niet veel smoothies in het assortiment, maar wel precies diegene die je nodig hebt. Voor slechts €5,00 drink jij al een smoothie borden vol vitaminen, groenten en fruit om de dag goed te beginnen.

groene smoothies in Utrecht
Anne & Max: Donkere gaard 4, Utrecht

2. Detox smoothies van Smood Juicebar

Wellicht klinkt de Smood Juicebar je bekend in de oren, wat niet gek is, want hij is ook erg bekend. Vlak bij de Domtoren bevindt zich deze kleine maar fijne smoothiebar, waar alles om smoothies draait. De kaart varieert van Orange Ginger sappen tot Detox Juices. Keuze voor iedereen dus. Om de dag goed te beginnen hebben wij de Detox Juice geprobeerd, die rijk is aan groenten en fruit.

groene smoothies in Utrecht
Smood: Vismarkt 16, Utrecht

3. Frisse groente smoothies van Urban Salad

Heb je haast en moet je in de ochtend een trein halen, maar wil je toch de dag gezond beginnen? Dan is Urban Salad de oplossing. De iets wat kleine smoothiebar is gelegen aan de achterzijde van het station in Utrecht. Urban Salad heeft een groot aanbod aan verse smoothies en groentensappen voor slechts €4,00. De verse smoothies worden geperst in hersluitbare flesje en zijn hierdoor makkelijk mee te nemen. Zo geniet jij tijdens je treinreis van een lekkere groene smoothie.

groene smoothies in Utrecht

Urban Salad: Stationspassage 5, Utrecht

4. Jungle smoothies van Bagels & Beans

Al zittend aan een tafeltje bij het raam en kijkend hoe de stad ontwaakt, in het klein maar fijne Bagels & Beans de geschikte plek voor een groene smoothie in Utrecht. om bij te komen en bij te tanken van een zware avond. Op de menukaart van deze koffiebar vind je verse, gezonde en biologische producten. Er hangt een knusse en aangename sfeer, het interieur is rustgevend, gezellig en alles staat in het teken van groen. Dat geldt ook voor de smoothies van Bagels & Beans. Het uitgebreide aanbod aan smoothies is zeker het proeven waard.

groene smoothies in Utrecht

Bagels & Beans: Mariaplaats 48, Utrecht 

Laat ons zeker weten welke smoothies in Utrecht jij hebt geprobeerd. Wil jij Utrecht op een andere manier beleven? Ontdek dan ook eens de top 5 wijnbars in Utrecht of kom een dag tot rust in de Utrechtse Heuvelrug.

Dit blog is geschreven door gastbloggers Mira van de Leijgraaf & Fay Luyckx, studenten van de opleiding Toerisme aan NHTV Breda.

Vive le Voyage is een blog over reizen, in de breedste zin des woords. Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips en mooie reisverhalen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.