Vive Le Voyage

3x de beste koffietentjes in Den Bosch

Koffie in Den Bosch

Den Bosch is een stad die veel te bieden heeft, denk hierbij aan de bourgondische gezelligheid,  de vele restaurantjes en natuurlijk het bruisende shopping area. Den Bosch is een echte aanrader en wanneer je in Den Bosch bent, kan de Bossche bol uiteraard niet ontbreken.  De beste Bossche bol hoeft niet meer ontdekt te worden, want dat zijn natuurlijk de overheerlijke de Jan de Groot Bosse Bollen. Een Bossche bol met een kopje goede koffie, dat is natuurlijk een perfecte match. Maar wat is dan de beste koffie in Den Bosch? Dat hebben wij voor jou uitgezocht! Lees snel verder en kom er achter waar je de beste koffie kunt scoren.

Top 3 koffiespots in Den Bosch

Er zijn talloze koffiespots in Den Bosch, maar wij hebben voor jullie de beste op een rijtje gezet!

1. Koffie aan het water bij Bolwerk

Dit terras loop je niet zomaar langs. Wanneer je vanaf het station naar het centrum loopt, ligt Bolwerk naast de eerste brug. Het gezellige terras ligt aan het water en heeft zitzakken waar je op kunt liggen om extra te genieten van je heerlijke kopje koffie. Terwijl je de geur van bloemen en planten opsnuift, geniet je van een volle Latte Caramel met uitzicht over het kabbelende water, wat wil je nog meer!?

Koffie in Den Bosch

 

Koffie in Den Bosch

2. Bagels & Beans

Bagels & Beans staat bekend om de vele bagels en andere lekkernijen. Maar wist je dat Bagels & Beans ook overheerlijke koffie heeft? De bonen worden hier vers gebrand en wij kunnen met zekerheid zeggen, dit proef je! Bagels & Beans staat niet voor niets op nummer 1 in de beste koffie test van het AD. Echter hebben wij hier onze mening gegeven en verdient Bagels & Beans een goede nummer 2!

Koffie in Den Bosch

3. Koffie in het centrum bij Cafe de kleine Werelt

De kleine Werelt ligt midden in het authentieke centrum van Den Bosch. Wist je dat dit het grootste terras van Den Bosch is?! Wanneer je bij hier bent is de “Koffie de Kleine Werelt” een echte aanrader. Dit is een overheerlijk advocaatje, overgoten met warme espresso en hier een enorme toef slagroom op, hmm smullen…!

Koffie in Den Bosch

Behalve de bovengenoemde drie koffiespots zijn er nog meer andere lekkere koffies te verkrijgen in Den Bosch. Heb je inmiddels al zin in een warme bak koffie en ga je toch liever naar een andere stad? Ga dan snel naar Breda en ontdek daar de Brabantse sferen onder het genot van een heerlijk bakkie!

Dit blog is geschreven door gastbloggers Angela Flores & Laudicia Hofman, studenten van de opleiding Toerisme aan NHTV Breda.

Vive le Voyage is een blog over reizen, in de breedste zin des woords. Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips en mooie reisverhalen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.