Vive Le Voyage

BNN lanceert de 3 op Reis app voor iPhone

BNN lanceerde eerder deze week de 3 Op Reis app. Alle afleveringen van 3 Op Reis van TV zijn direct terug te kijken in de app. Daarnaast krijg je per bestemming reisverhalen, nuttige info en foto’s. Maak vanuit je stamkroeg, je bed of collegezaal een wereldreis, en laat je inspireren door de reizen van Floortje, Dennis, Nicolette en Patrick. De app is gratis beschikbaar voor iPhone.

Met de ‘Ik wil avontuur’ knop in de app laat je een wereldbol ronddraaien, om vervolgens een willekeurige bestemming op de wereld te kiezen. Bekijk de video van die reis met Floortje, Dennis, Nicolette of Patrick. De gekozen bestemming kan ook direct worden gedeeld via Facebook en Twitter.

Binnen de iPhone app heb je meer dan 150 afleveringen van de afgelopen jaren bij de hand. Na elke nieuwe aflevering wordt deze uitzending toegevoegd aan de 3 Op Reis app. Zondag 4 september, 19.50 uur begint het nieuwe seizoen van 3 Op Reis.

Download de app gratis in de App Store.

Marjolijn (1981) is internetondernemer en woont in Amsterdam. Ze is mede-eigenaar van startup Foodzy en online uitgeverij OKGO en blogt daarnaast voor sites zoals Dutchcowgirls en Numrush. Op Vive Le Voyage bericht ze vooral over haar lievelingslanden Italië, Ierland en Schotland, de lekkerste food adresjes over de hele wereld, handige travel apps en schitterende reisaccommodaties.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.