Vive Le Voyage

Dit is het best getapte biertje in Breda

Het beste biertje in Breda

Natuurlijk houd jij van een koud biertje, maar waar serveren ze nou het best getapte Jupiler biertje op het terras in het centrum van Breda? Om jullie deze brutale ontdekkingsreis te besparen, hebben wij deze survivaltocht voor jullie onder handen genomen. En wat blijkt, Parc Breda serveert het beste biertje in Breda! Benieuwd naar alle resultaten? Lees dan snel verder.

Eisen voor het perfecte biertje 

Bij een lekker biertje komen meerdere aspecten kijken. Zo is niet alleen de temperatuur belangrijk, maar ook het glas en de schuimlaag spelen een belangrijke rol. Volgens een onderzoek van het Nationaal Bieronderzoek heeft het ideale biertje in het zuiden van Nederland een schuimlaag van 17%. Daarnaast, als we Jupiler mogen geloven, hoort het bier met een temperatuur van 3ºC uitgeschonken te worden. Deze elementen spelen een essentiële rol bij de smaak en beleving van het Jupilertje. Echter, het is volgens Biernet.nl een feit dat er meer smaak vrijkomt wanneer het bier tussen de 7ºC en de 10ºC geserveerd wordt. Je pupillen worden minder verdoofd, waardoor je een sterkere smaaksensatie ervaart.

Het beste biertje in Breda

Parc Breda heeft het lekkerste Jupiler biertje in Breda

Wij hebben onze smaakpupillen verwend met zeven Jupiler biertjes van diverse kroegen. Onze mening is dat een biertje van 10ºC, geserveerd in een Jupiler glas met een heerlijke schuimkop, het lekkerst smaakt. Tevens was dit ook het goedkoopste biertje uit de test, wat voor ons laat zien dat goedkoop niet altijd duurkoop hoeft te zijn. Alle getapte biertjes waren smaakvol en hebben de test doorstaan, maar wil jij hét perfect getapte biertje in Breda drinken, dan mag je Parc Breda absoluut niet voorbijlopen.

Check onderstaand overzicht en laat ons weten hoe jij het bier in Breda ervaren hebt!

Het beste biertje in Breda

Dit blog is geschreven door gastbloggers Christian Kuiperij & Bob Jongkind, studenten van de opleiding Toerisme aan NHTV Breda.

Vive le Voyage is een blog over reizen, in de breedste zin des woords. Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips en mooie reisverhalen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.