Vive Le Voyage

Spetterende bestemmingen voor oud & nieuw!

Vuurwerk oud&nieuw

Wow, wat ging het jaar weer snel… hoe cliché eigenlijk, maar het is echt zo! Heb je ook al een aantal goede voornemens bedacht voor in het nieuwe jaar, dan ben je waarschijnlijk niet de enige. Maar vier jij het áltijd thuis en wil je weleens op een andere plek het nieuwe jaar inluiden? Dan is het een goed idee om NÚ een vliegticket naar één van deze bestemmingen te boeken!

London

London is the place to be om met kerst naar toe te gaan. Maar het is ook zeker een uitstekende locatie om oud & nieuw te vieren. Je kan de avond doorbrengen in een gezellige pub, maar het leukste is natuurlijk om eerst naar het vuurwerk te kijken wat om twaalf uur de lucht in knalt!

Tip: het beste uitzicht heb je vanaf de Theems, dus aan de overkant van The London Eye.

Londen oud&nieuw

Barcelona

Voor wie nog iets verder van huis wil zijn, is Barcelona een prima bestemming! De Catalaanse hoofdstad komt extra tot leven wanneer het Nochevieja. Hierbij eet men druiven in de laatste minuut voordat de klok twaalf slaat. Dit staat symbolisch voor geluk. Er zijn allerlei feesten, lichtshows en kleine cafés waar oud & nieuw volop gevierd wordt. Dus vervelen in deze mooie stad doe je zeker niet!

Barcelona oud&nieuw

Parijs

Paris is always a good idea! Neem een aantal vrienden mee en ga lekker uit eten bij de Champs Elysées, speel spelletjes, lach, geniet van het vuurwerk en voor je het weet is het Nieuwjaar. De Eifeltoren is mooi verlicht vanuit je hotel kamer, maar hij schittert nog meer wanneer je er zelf voor staat. Daarna ga je naar één van de vele fancy feestjes en luid je het jaar in met een goed glas champagne!

Parijs oud&nieuw

New York

De film ‘New Years Eve’ al gezien? Nee? Deze is echt een aanrader om te kijken. Voor wie bij het woord New York nog niet verkocht is, wordt het wel na het zien van deze romantische comedy film! Rond middernacht zijn alle ogen op Times Square gericht wanneer de ‘ball drop’ plaatsvindt. De gigantische tijdsbal zakt op een vlaggenmast naar beneden. Wanneer de bal de bodem bereikt, is het nieuwe jaar begonnen! Overal in de big apple zijn allerlei coole feestjes aan de gang. Maak een heerlijke wandeling door Central park op 1 januari om het jaar top te beginnen.

New York oud&nieuw

Dubai

 Dubai is op het moment een erg populaire vakantiebestemming, niet alleen voor zakenmensen, maar ook voor de ‘gewone’ toerist. Groot, groter, grootst is dan wel het motto en ze pakken extra uit met oud & nieuw. Voor wie een adembenemend uitzicht wil op het prachtige vuurwerk, moet toch echt naar het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa. Luxe feesten, palmbomen, prachtige uitzichten en dat allemaal in een aangename temperatuur, heerlijk toch!?

Dubai oud&nieuw

Voor in 2018 zijn er nog meer inspirerende bestemmingen, neem snel een kijkje in de nieuwste blog van Demi Bokern en boek nu je vakantie voor het nieuwe jaar!

Ik ben een vrolijke, enthousiaste levensgenieter die dol is op reizen. Italië heeft m'n hart verovert, niet alleen vanwege de Italiaanse keuken, maar ook vanwege de prachtige landschappen, de sfeer, het heerlijke klimaat en de vriendelijke locals. Verder vind ik het belangrijk om tijd te spenderen met dierbaren zoals familie en vrienden, leer ik graag nieuwe dingen kennen, kan ik moeilijk stilzitten en sta ik open voor elke opportunity die ik krijg.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.