Vive Le Voyage

Deze adembenemende Vespa tour door Toscane moet op jouw lijstje

Met je haar door de wind, de warmte van de zon langs je armen en benen, het geluid van de oude brommende Vespa’s en het adembenemende uitzicht. Moet ik nog verder gaan of ben je al overgehaald? Dit is namelijk precies hoe het zal gaan, hoe jij je zal voelen en waarom deze adembenemende Vespa tour door Toscane op jouw lijstje moet komen te staan!

Een droom die uitkomt

Een adembenemende Vespa Tour van meestal rond de vier uur. Jammer genoeg is het na twee keer knipperen meestal al voorbij. Een goed teken natuurlijk, want het was voor mij zeker een dag dat één van mijn grootste dromen in vervulling ging. Toscane is een prachtig gebied. Het straalt zoveel rust en charme uit, dat je er zelf ook gewoon helemaal zen van wordt. Dit zal je dag nog beter maken.

Adembenemende Vespa Tour

Florence als begin punt van de Vespa Tour

Florence is de stad in Toscane die het meest centraal ligt, vandaar ook dat eigenlijk alle Vespa Tours en andere tours van hier uit worden georganiseerd. De stad heeft zelf ook een hele boel geschiedenis, wat je wellicht nog niet wist. Vanwege het feit dat de meeste tours in Florence beginnen, wordt er meestal een uitleg te geven over de geschiedenis van Florence.

Adembenemende Vespa Tour

Verschillende tours

Ondanks dat een Vespa Tour onwijs leuk is, kan het lastig zijn om een tour uit te kiezen. Er wordt op het internet zoveel aangeboden. Dit kan ervoor zorgen dat je misschien niet meer weet wat je nu precies wilt en waar prijs/kwaliteit het dichtst bij elkaar liggen. Zelf ik heb de Vespa Tour geboekt via Viator, wat hartstikke betrouwbaar en handig was. Het gene wat ik zelf vooral heel fijn vind, is dat er veel recensies over de tours worden gegeven. Hierdoor zal je makkelijker een keuze kunnen maken of dit je bevalt ja of nee.

Viator biedt niet alleen maar Vespa Tours aan maar ook honderden andere verschillende dingen. Van kooklessen tot musea bezichtigingen. Als je dus naast de adembenemende Vespa Tour nog wat anders leuks wilt gaan doen, ga dan vooral naar Viator.

Vind je een paar uurtje Vespa rijden te weinig en zou je graag een grote tour willen maken door Toscane, dan biedt The Vespa Trip jou dat aan met accomodatie en maaltijden inbegrepen.

Adembenemende Vespa Tour

Als ik je nu nog steeds niet heb overgehaald, weet ik het niet meer hoor..

Op het strand met een kampvuur kijkend naar een sterrenhemel. Heel simpel maar ik noem het rijkdom. Het vliegtuig, een auto of trein instappen en levenservaringen opdoen, voor hoelang dan ook. Niet altijd even simpel, maar toch noem ik het rijkdom. Met reizen ontwikkel ik mezelf, het geeft mij energie, ik voel mij vrij en onbezonnen. Het laat mij het leven relativeren. Daarom noem ik reizen rijkdom. Reizen, iedereen zou het moeten doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.